1 maart: Puscii Privacy Party @ RooieRat

Primary tabs

1 maart, 14.00h - Rooie Rat, Oudegracht 65, Utrecht
 

Het zal niemand zijn ontgaan dat ons internet- en telefoonverkeer gretig wordt afgeluisterd. Met name activisten zijn hiervoor een geliefd doelwit. Maar de online privacyschendingen gaan verder dan alleen aftappende inlichtingendiensten. Ook het grootkapitaal - google, facebook, u kent ze wel - weet ons driftig te volgen en vaak onopgemerkt te profileren. Gelukkig zijn de technieken die hierbij gebruikt worden vaak met enige kennis en de juiste tools redelijk te omzeilen.

Daarom organiseren wij zaterdag 1 maart de Puscii Privacy Party: een dag voor kennisuitwisseling op het gebied van versleuteling, anonimiteit en privacy. Er is geen vooropgezet programma: de bedoeling is om kennis en vragen bij elkaar te brengen, te kijken wat er beschikbaar is, waar interesse in is en daar dan praktisch mee aan de slag te gaan.

Toegang is gratis en iedereen is welkom, ongeacht technische voorkennis.

Waar: Rooie Rat, Oudegracht 65, Utrecht
Wanneer: 1 maart, 14.00h
Meenemen: vragen, kennis, nieuwsgierigheid, laptop, (not-so-)smart phone, snacks
Toegang: gratis
Trefwoorden: versleuteling, anonimiteit, privacy, tor, pgp/gpg, otr, tails, gnunet, i2p, otr, diy hosting, ostn, redphone, textsecure, ssl/tls, browser-beveiliging, google-alternatieven, etc.


Print & verspreid de

!